Produse pentru pulbere cu proteine (25)

Pudră de Ou

Pudră de Ou

Procesul de producție al pulberii de ou începe cu ouă proaspete, care sunt trecute prin diverse mașini avansate. După îndepărtarea cojilor, amestecul este filtrat și păstrat în rezervoare de stocare la o temperatură de aproximativ 4 grade, apoi ouăle sunt pasteurizate și uscate prin pulverizare într-un strat subțire. Produsul final apare sub formă uscată și pulbere. Acest produs este, de asemenea, adesea denumit „ou pulbere”, „pulbere de ou” sau „ou în pulbere”. Conține aproximativ 30-37% proteină. Culoarea variază de la deschis la galben închis. Produsul oferit de Foodcom este fără OMG.
Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentratul de proteine din lapte (MPC) este un lapte praf concentrat, care conține de obicei 80% proteine din lapte. Este produs din lapte degresat proaspăt și pasteurizat prin filtrare și uscare prin pulverizare. Raportul ridicat de proteine și conținutul scăzut de lactoză fac ca acest produs să fie utilizat pe scară largă în producția de alimente cu conținut scăzut de carbohidrați și băuturi îmbogățite cu proteine. Poate fi, de asemenea, adăugat, printre altele, la produse de patiserie, deserturi, produse de creștere, băuturi lactate, sosuri și brânzeturi.
Permeat de zer

Permeat de zer

Permeatul este produs din lapte proaspăt pasteurizat degresat, obținut în urma ultrafiltrării laptelui pentru extragerea proteinelor și grăsimilor. Produsul este apoi uscat folosind tehnici avansate de uscare prin pulverizare. Produsul este uneori denumit „zer degresat”, atunci când este obținut din zer. Datorită faptului că permeatul de zer este bogat în lactoză, dar are un conținut scăzut de proteine, poate fi utilizat pentru producția de dulciuri, produse de panificație și grăsimi. De asemenea, este adăugat la producția de înghețată, brânzeturi topite, băuturi și cosmetice.
Izolat de Proteină din Zer

Izolat de Proteină din Zer

Izolatul de proteină din zer este obținut prin concentrare și purificare a concentratului de proteină din zer pentru a reduce conținutul de grăsimi și carbohidrați din zer. Procesul poate fi realizat prin utilizarea separării prin membrană sau schimbului ionic. WPI este considerat un produs de cea mai înaltă puritate și concentrare a proteinelor.
Proteină de Cartof

Proteină de Cartof

Proteina din cartofi este ulterior curățată, aburită și decojită. Amidonul este apoi extras cu apă pentru a forma o suspensie bogată în proteine, care este tratată cu acid și apoi uscată și pulberizată. Proteina din cartofi este o pulbere fină, pufoasă, de culoare gri deschis sau galben-verzui și are un miros tipic de cartofi uscați. Materia primă pentru producția de proteină din cartofi sunt cartofii de amidon de origine poloneză.
Proteină de Mazăre 80% - Calitate Alimentară

Proteină de Mazăre 80% - Calitate Alimentară

Proteina din mazăre este obținută din mazăre galbenă sau aurie prin metode uscate și umede. În etapa de uscare, coaja mazărei este îndepărtată mecanic și măcinată. Ulterior, făina de mazăre este recuperată și, datorită proprietăților sale hidrosolubile, proteinele sunt separate prin centrifugare și colectate. Produsul final de proteine din mazăre este o pulbere bej cu un gust pur.
Concentrat de Proteină din Lapte 80% (MPC)

Concentrat de Proteină din Lapte 80% (MPC)

Concentratul de Proteină din Lapte (MPC) este o pulbere de lapte foarte concentrată, care conține de obicei 80% proteină din lapte. Este obținut din lapte degresat proaspăt, pasteurizat, printr-un proces de filtrare, evaporare și uscare prin pulverizare. MPC este cunoscut pentru proprietățile sale excepționale de spumare, texturare, legare a apei și coagulare. Valoarea sa nutrițională excelentă se datorează concentrației ridicate de proteină. Are o durată de valabilitate de 24 de luni și este disponibil în saci de 25 kg și Big Bags. MPC este o alternativă viabilă la Laptele Prăjit Integral sau Laptele Prăjit Degresat, oferind niveluri comparabile de proteină.
Izolat de Proteină din Zer (WPI)

Izolat de Proteină din Zer (WPI)

Izolatul de proteine din zer este obținut prin concentrare și purificare a concentratului de proteine din zer pentru a reduce conținutul de grăsimi și carbohidrați din zer. Procesul poate fi realizat prin utilizarea unei separări prin membrană sau a unui schimb de ioni. WPI este considerat un produs de cea mai înaltă puritate și concentrare de proteine.
Concentrat de proteină din zer instant (WPC 80)

Concentrat de proteină din zer instant (WPC 80)

WPC (Concentrat de Proteină din Zer) 80 instant se utilizează în producția de concentrate alimentare, înghețată, iaurturi, băuturi, produse din carne și, în special, în alimente pentru sportivi și alimente funcționale. Concentratul instant se dizolvă rapid și ușor chiar și în apă rece.
Izolat de Proteină din Zer

Izolat de Proteină din Zer

Izolatul de proteine din zer este obținut prin concentrare și purificare a Concentratului de Proteine din Zer pentru a reduce conținutul de grăsimi și carbohidrați din zer. Procesul poate fi realizat prin utilizarea separării membranare sau a schimbului ionic. WPI este considerat un produs cu cea mai înaltă puritate și concentrație de proteine.
Concentrat de Proteină din Zer 80% Instant (WPC 80 Instant)

Concentrat de Proteină din Zer 80% Instant (WPC 80 Instant)

Concentratul de proteină din zer 80% instant (WPC 80 instant) (WPC 80% instant) este produs din zer dulce printr-un proces avansat de ultrafiltrare la temperaturi scăzute. Prin urmare, majoritatea proteinelor rămân intacte. WPC conține aproximativ 35-90% proteine din lapte. Acest praf este inodor și, prin urmare, poate fi aromatizat cu orice gust sau aromă. WPC 80 Instant este utilizat în producția de înghețată, iaurturi, băuturi, produse din carne și, în principal, în alimentația sportivilor. Concentratul instant se dizolvă ușor chiar și în apă rece. WPC 80 Instant este disponibil în ambalaje de 15/20/25kg sau „Big Bag” de 500-1000kg. Perioada medie de valabilitate a WPC 80 Instant este de aproximativ 12 luni. Conținut de proteină: min. 80% Conținut de grăsimi: max. 8% Conținut de cenușă: max. 3,5%
Concentrat de Proteine din Zer Instant (WPC 80 instant)

Concentrat de Proteine din Zer Instant (WPC 80 instant)

CONCENTRAT DE PROTEINE DIN LAPTE instant (WPC 80 instant) este obținut printr-un proces avansat de ultrafiltrare la temperaturi scăzute pentru separarea lactozei, astfel încât partea de proteine din zerul de lapte rămâne intactă. Concentratele de proteine din zer pot conține între 35 și 90% proteine. Concentratul sub formă de pulbere are un gust neutru, astfel încât se poate adăuga orice aromă sau miros. WPC 80 (Concentrat de Proteine din Zer) este utilizat în producția de concentrate alimentare, înghețată, iaurt, băuturi, mezeluri din carne și, în special, suplimente pentru sportivi și alimente funcționale.
Concentrat de Proteină din Zer (WPC 80)

Concentrat de Proteină din Zer (WPC 80)

Concentratul de proteine din zer 80% (WPC 80) este produs din zer dulce printr-un proces avansat de ultrafiltrare la temperaturi scăzute. Această pulbere nu este aromatizată și poate primi astfel orice aromă sau gust. Unele dintre cele mai populare aplicații ale acestui produs sunt alimentele dietetice și nutriția sportivă, dar gama este largă.
Concentrat de Proteină din Zer

Concentrat de Proteină din Zer

Concentratul de proteine din lapte (MPC) este un lapte praf concentrat care conține, în general, 80 % proteine din lapte. Este produs din lapte degresat proaspăt și pasteurizat prin filtrare și uscare prin atomizare. Raportul dintre conținutul ridicat de proteine și conținutul scăzut de lactoză face ca acest produs să fie utilizat frecvent în fabricarea alimentelor cu conținut scăzut de carbohidrați și a băuturilor îmbogățite cu proteine. De asemenea, poate fi adăugat în produsele de panificație, deserturi, produse lactate, băuturi lactate, sosuri și brânzeturi, printre altele.
Pudră de Proteină din Zer - Concentrat de Proteină din Zer - Izolat de Proteină din Zer de Vânzare

Pudră de Proteină din Zer - Concentrat de Proteină din Zer - Izolat de Proteină din Zer de Vânzare

Pentru cei care sunt serioși în legătură cu antrenamentele lor, Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey este exact ceea ce aveți nevoie. Acest supliment de proteină de grad farmaceutic puternic va deveni noul dumneavoastră partener preferat de antrenament, oferindu-i corpului tot ce are nevoie pentru o sesiune intensă. - Whey protein isolate - Whey protein concentrate - Suplimente pentru dezvoltarea musculară - Pudră de proteină pentru pierdere în greutate - Recuperare post-antrenament - Supliment bogat în proteine - Shake-uri proteice - Whey protein din lapte de vaci hrănite cu iarbă - Pudră de proteină cu conținut scăzut de carbohidrați - Pudră de proteină fără gluten - Whey protein hidrolizată - Creștere a masei musculare slabe - Suplimente pentru fitness - Pudră de proteină pentru sportivi - Pudră de proteină prietenoasă cu dieta keto - Whey protein fără lactoză - Supliment de proteină pentru femei - Whey protein natural - Whey protein non-GMO - Pudră de proteină organică Toate întrebările sunt binevenite pentru cumpărătorii interesați.
Concentrat de Proteină din Zer 80% Instant (WPC 80 instant)

Concentrat de Proteină din Zer 80% Instant (WPC 80 instant)

Concentrat de Proteină din Zer 80% instant (WPC 80 instant) (WPC 80% instant) este produs din zer dulce printr-un proces avansat de ultrafiltrare la temperaturi scăzute. De aceea, majoritatea proteinelor rămân neafectate. WPC conține aproximativ 35-90% proteine din lapte. Această pulbere este fără aromă și, prin urmare, poate fi dată orice aromă sau parfum. WPC 80 Instant este utilizat în producția de înghețate, iaurturi, băuturi, produse de măcelărie și, în principal, în nutriția sportivă. Concentratul instant se dizolvă ușor chiar și în apă rece. WPC 80 Instant este disponibil în ambalaje de 15/ 20/ 25kg sau „Big Bag” 500-1000kg. Durata medie de valabilitate a WPC 80 Instant este de aproximativ 12 luni. Conținut de proteină: min. 80% Conținut de grăsimi: max. 8% Conținut de cenușă: max. 3.5%
Concentrat de proteină din zer instant (WPC 80 instant)

Concentrat de proteină din zer instant (WPC 80 instant)

Concentratul de proteină din zer instant este obținut printr-un proces avansat de separare prin ultrafiltrare a lactozei la temperaturi scăzute, astfel încât proteinele din zerul de lapte rămân intacte. Concentratele de proteină din zer pot conține între 35 și 90% proteină. Concentratul sub formă de pulbere are un gust neutru, astfel încât poate fi aromatizat cu orice aromă sau miros. WPC (în engleză: Whey Protein Concentrate - concentrat de proteină din zer) 80 a fost utilizat în producția de alimente concentrate, înghețate, iaurturi, băuturi, mezeluri din carne și, în principal, în nutriția sportivă și alimente funcționale.
Concentrat de Proteină din Zer 80% (WPC 80)

Concentrat de Proteină din Zer 80% (WPC 80)

Concentratul de proteină din zer 80% (WPC 80) este produs din zer dulce printr-un proces avansat de ultrafiltrare la temperaturi scăzute. Această prelucrare reduce o anumită cantitate de ingrediente non-proteice pentru a obține un produs cu un conținut de proteină de minimum 80%. Această pulbere este fără gust și, prin urmare, poate fi aromatizată cu orice aromă sau parfum.
Pudră de Zer Acid (AWP)

Pudră de Zer Acid (AWP)

Pudra de zer acid (AWP) este un subprodus al producției de brânză sau cazină acidă. Aceasta este obținută prin uscare a zerului proaspăt provenit din brânzeturi albe moi. Fermentația microbiană reduce utilizarea laptelui microbian și convertește lactoza în acid lactic. Pudra de zer acid este utilizată în principal în producția de ricotta și unt de zer. De asemenea, este folosită ca ingredient în multe alimente procesate, cum ar fi pâinea, biscuiții, carnea, produsele de patiserie și alimentele preparate. Pudra de zer acid se regăsește și în ciocolată și produse de patiserie. Produsul oferit de Foodcom poate fi folosit și în producția de furaje pentru animale. Este un substitut economic popular pentru pudra de zer dulce în hrana porcilor. Pudra de zer acid este, de asemenea, utilizată în înlocuitori de lapte cu pH scăzut.
Izolat de proteină din zer

Izolat de proteină din zer

Izolatul de proteină din zer se obține prin concentrare și purificare a Concentratului de Proteină din Zer (WPC). WPI conține cel puțin 85% proteină și foarte puțină lactoză (sub 1%), ceea ce poate fi un mare avantaj pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. În plus, produsul are un conținut scăzut de sodiu rezidual și rate reduse de lipide. Izolatul de proteină din zer se caracterizează printr-un gust neutru, solubilitate ridicată și digestie rapidă, iar datorită acestui fapt, este un excelent supliment pentru băuturi sportive și nutriție. De asemenea, conținutul său ridicat de aminoacizi îl face un ingredient perfect pentru alimentația copiilor.
Izolat de proteină din zer

Izolat de proteină din zer

Izolatul de proteine din zer este obținut prin concentrare și purificare a concentratului de proteine din zer (WPC). WPI constă în cel puțin 85% proteine și conține puțin lactoză (mai puțin de 1%), ceea ce poate fi un avantaj enorm pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. În plus, produsul are un conținut scăzut de sodiu rezidual și un conținut scăzut de lipide. Proteinele din zer izolate se caracterizează printr-un gust neutru, o solubilitate ridicată și o digestie rapidă, ceea ce le face o adăugare excelentă la băuturile sportive și la nutriție. De asemenea, conținutul său ridicat de aminoacizi îl face un ingredient perfect pentru piureuri. Există multe alte proprietăți utile ale WPI, printre care se numără: - Capacitatea de a se bate și de a forma spumă - Capacitatea de gelifiere - Capacitatea emulsionantă
Izolat de Proteină din Zer (WPI)

Izolat de Proteină din Zer (WPI)

Izolatul de proteină din zer este obținut prin concentrarea și purificarea concentratului de proteină din zer (WPC) pentru a reduce conținutul de grăsimi și carbohidrați din zer. Procesul se realizează prin separare prin membrană sau schimb ionic. WPI este un produs cu cea mai mare puritate și concentrare de proteine.
Concentrat de proteină din lapte

Concentrat de proteină din lapte

Concentratul de proteină din lapte (MPC) este un lapte praf concentrat care conține, în general, 80% proteină din lapte. Se produce din lapte degresat proaspăt și pasteurizat prin filtrare și uscare prin pulverizare. Proporția ridicată de proteine și conținutul scăzut de lactoză fac ca acest produs să fie utilizat frecvent în fabricarea alimentelor cu conținut scăzut de carbohidrați și a băuturilor îmbogățite cu proteine. De asemenea, poate fi adăugat în produse de panificație, deserturi, produse fermentate, băuturi lactate, sosuri și brânzeturi, printre multe altele.
Concentrat de Proteine din Lactoza Instant (WPC 80 Insta)

Concentrat de Proteine din Lactoza Instant (WPC 80 Insta)

Concentratul de proteine din zer 80 % instant (WPC 80 instant) este produs din zer dulce folosind un proces avansat de ultrafiltrare la temperaturi scăzute. De aceea, majoritatea proteinelor rămân intacte. WPC conține aproximativ 35 până la 90 % proteine din lapte. Această pulbere nu este aromatizată și poate primi orice aromă sau gust. WPC 80 Instant este utilizat în producția de înghețate, iaurturi, băuturi, produse din carne și, în principal, în nutriția sportivă. Concentratul instant se dizolvă ușor chiar și în apă rece. WPC 80 Instant este disponibil în pachete de 15/ 20/ 25kg sau „Big Bag” 500-1000kg. Durata medie de conservare a WPC 80 Instant este de aproximativ 12 luni. Conținut de proteine: min. 80 % Conținut de grăsimi: max. 8% Conținut de cenușă max. 3,5 %
Concentrat de Proteină din Lapte

Concentrat de Proteină din Lapte

Concentratul de proteină din lapte (MPC) este un praf de lapte concentrat, care conține de obicei 80% proteină din lapte. Este obținut din lapte degresat proaspăt, pasteurizat, prin filtrare și uscare prin pulverizare. Raportul dintre produsul bogat în proteine și cel sărăcit în lactoză face ca acest produs să fie adesea utilizat pentru fabricarea alimentelor sărace în carbohidrați și a băuturilor îmbogățite cu proteine. Poate fi adăugat, printre altele, în produse de panificație, deserturi, produse lactate, băuturi pe bază de lapte, sosuri și brânzeturi.